Årets julehøytid står for døren, og med det følger mye kos og hygge. Mørke kvelder med dempet julebelysning, vinterkledde landskap, gløgg, mat og gaver. Det er mye som skal handles inn i tiden fremover, og da er det godt å vite at du kan spare noen kroner når du betaler med ditt LOKALBANK Privat kredittkort.

Dette får du i hele desember:
📚 3 % rabatt på alle bokhandlere - da kan du kjøpe rimeligere bøker, forsinkede julegaver i form av spennende bordspill eller rett og slett billigere julekort og gavepapir.

Slik får du rabatten
Rabattene får når du betaler med ditt LOKALBANK Privat kredittkort i butikker registrert med følgende bransjekode:

Bokhandlere 
5942 – Bokbutikker
5192 - Diverse bok og avis 

Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på lbkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. 

God førjulstid og god handel!