Denne våren får du hele 6 % rabatt på hurtiglading av elbil og 2 % rabatt på all handel på bensinstasjon (gjelder ikke drivstoff) når du betaler med ditt LOKALBANK Privat kredittkort i perioden 1. mars til og med 31. mai.

Slik får du rabatten

Rabattene får når du betaler med kortet på stasjoner registrert med følgende bransjekoder:

  • 5541 - 🍔 bensinstasjoner, handel inne på stasjon (rabatten gjelder ikke kjøp av drivstoff)
  • 5552 - 🔌 hurtiglading av elbil 

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.


Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på lbkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Nyt kjøreturene i vårlufta.