Sommerferien er rett rundt hjørnet, og vi vet at mange allerede drømmer om lange, solfylte dager på hjemmebane eller i sydlige strøk. For å gjøre sommeren litt rimeligere har vi følgende gode rabatter til deg når du betaler med ditt LOKALBANK Privat kredittkort.

Disse rabattene får du i perioden 15. juni - 15. august: 
🍽️
 2 % rabatt på spisesteder og takeaway i utlandet når du betaler i lokalvaluta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.

✨ 5 % rabatt på fornøyelsesparker, turistattraksjoner, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999.

Betal alltid i lokal valuta når du er i utlandet. Les mer om hvorfor det lønner seg her.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på LBkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at du får best utbytte av sommerrabattene ved å betale hele kredittkort fakturaen til forfall.

God sommer!